ONZE CATALOGUS VAN 12 ACTIVERENDE THEMA'S MET EEN LUDO-PEDAGOGISCHE AANPAK

Structureer ideeën beter en sneller. Organiseer projecten efficiënter. Synthetiseer informatie op een overzichtelijke manier. Creëer een globale én gedetailleerde visie om zo problemen te objectiveren én te beslissen. Een manier van werken die het geheugen verbetert en de slaagkansen gevoelig vergroot. Mét fun 🙂

95% van de mensen zijn slecht georganiseerd!?

Een reis, een zoektocht naar een betere persoonlijke organisatie, óók op team niveau. Om je te oriënteren naar dit doel: 4 focus punten en 20 tools, waarin jij zelf je route bepaalt. Wandel van de ene tool naar de andere op basis van je eigen werkpunten, je doelen en je goesting. Prioriteiten en targets bepalen, je dagelijkse werk organiseren en plannen, je relaties en je communicatie verbeteren, je ontwikkeling versnellen … Op het einde van de reis zal je persoonlijke efficiëntie verhoogd zijn en zal je je individuele én collectieve doelen efficiënter bereiken.

We leven onder de dictatuur van mail!! Heb jij ook het gevoel dat je zelf weinig of niets kan veranderen aan de dagelijkse mail problemen?

Ga samen met je team of met je organisatie op zoek naar individuele én collectieve oplossingen. We geven je de 6 fundamenten om de e-mail problematiek in jouw organisatie of onderneming te begrijpen en op te lossen. Start binnen je team, je organisatie of onderneming een traject om de omgang met mail te veranderen. Verminder je dagelijkse frustraties én verhoog je efficiëntie.

Als je beseft dat je je hele leven al met je handen hebt gegeten terwijl je een lade vol vorken, messen en lepels had.

We beheersen niet de tijd, we beheren onszelf in een ruimte-tijd op basis van wie we zijn, onze professionele en persoonlijke doelen. Wij geven je 5 menu’s en 30 recepten om je (persoonlijke, professionele en familiale) tijd beter te beheren. Aan jou om ze uit te werken en te degusteren in een traject van persoonlijke ontwikkeling: ter plaatse, e-learning, social learning, webinar.

Help, ik zit in een conflict!

In deze opleiding leer je stap voor stap moeilijke gesprekken aan te gaan met je collega, manager, klant … Hoe breng ik een negatieve boodschap? Hoe ga ik om met een collega met wie het niet “klikt”? Hoe hou ik een medewerker bij de les?

Op een activerende en interactieve manier gaan we hands on alle vragen en problemen te lijf.

De pedagogische omgeving verandert, de noden van deelnemers ook! Een train the trainer traject gecreëerd door The Campus. 13 specifieke modules om jou als trainer verder te ontwikkelen met ludo-pedagogische animaties.

Hoe kan ik de expertise bij mijn deelnemers gebruiken en delen? Hoe kan ik mijn opleidingen (inter)actiever maken? Zet jezelf als expert aan de kant en kies voor een aanpak die je deelnemers activeert en motiveert. En hen beter doet leren …

75% van de mensen verklaart zich te vervelen of iets anders te doen tijdens een vergadering! 9 op de 10 kaderleden voelt zich nutteloos tijdens een meeting.

Zet het EGO in de kast en laat je meetings evolueren naar workshop modus. Laat je deelnemers delen, activeer hen en zet hen in het midden van het vergaderproces. Creëer samen een vergader charter, bespaar tijd en maak je beslissingsproces efficiënter. Voor iedereen die vergadertijd optimaal wil gebruiken.

Vandaag is het product alleen niet voldoende om het verschil te maken! Welke competenties moet je ontwikkelen om individueel en structureel de bedrijfswaarden te voeden ten voordele van de klant?

Geef waarde aan waarden en ontwikkel alle talenten van je team.

Ontwikkel de vaardigheid om resultaten te behalen die betekenis hebben voor het individu én voor het algemeen belang.

Ontwikkel de vaardigheid om resultaten te behalen die beter zijn dan wat je op je eentje kan bereiken.

“Zich verenigen is het begin. Samen blijven is vooruitgang. Samen werken is het succes.” (Henry Ford)

Ontdek, begrijp en test hoe je hersenen werken om van daaruit nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en je gedrag aan te passen. Gebruik het maximum van die 4,2 gram aan glucose die ze per uur verbruiken!

Je emoties winnen het vaak van je rede? Ondervind je dagelijks stress!? Verhoog je weerstand tegen stress: ontwikkel een efficiënte strategie op basis van onze tools.

Oorpsronkelijk was dit een Canadees universitair concept: MT180 “Presenteer je doctoraat in 180 seconden en één dia”. Ga de challenge aan, ontwikkel de vaardigheden om een project voor te stellen in 180 seconden!

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE VOLGENDE EVENTS!

Learning Video

Benieuwd naar onze nieuwe learning tool ?

We werken aan een nieuwe tool om onze blended learning formules nog uit te breiden. Zo kunnen we deelnemers blijven prikkelen op de lange termijn. Bekijk hier binnenkort onze eerste video’s in het Nederlands en/of Engels. Benieuwd? Ga naar de Franstalige site en bekijk daar al enkele video’s in het Frans.

OVER

Inside The Best – Live-O is een netwerk van opleiders, animatoren en facilitatoren die alleen maar thema’s animeren en faciliteren die hen interesseren én motiveren.

Onze passie : mensen in beweging brengen. Letterlijk én figuurlijk.

Onze passie uit zich in onze ludopedagogische benadering, gebaseerd op nieuwe inzichten uit de neurowetenschappen en op de kaderspelen van Thiagi. Al onze interventies zijn (inter)actief en hebben als doel om élke deelnemer te activeren mét fun. Zo creëren we een “collectieve en co-constructieve dynamiek”.

Onze visie : de 21e-eeuwse mens is … gelukkig op het werk.

Om onze visie te voeden, creëren wij al sinds 1999 programma’s die als doel hebben om tools, concepten en methodes aan te leren die concreet en snel toepasbaar zijn in de praktijk.

Wij bieden directe en specifieke antwoorden aan de noden van organisaties en ondernemingen zodat zij hun menselijk kapitaal kunnen optimaliseren en zo de evoluties in hun business het hoofd kunnen bieden.

ONZE ERVARING

22

jaar ervaring

201

tevreden klanten

41

deelnemers

19

experts en partners

ZIJ GAVEN ONS AL HUN VERTROUWEN

“Opgelet, deze opleiding kan je goed doen voelen.” – Paul (Sonaca)

“Heel erg bedankt. Ik wilde deze opleiding al 2 jaar volgen maar ze zat steeds vol. Nu begrijp ik waarom.” – Flore (Europese Commissie)

“Snelle RETURN ON INVESTMENT.” – Geneviève (ORES)

“Opleiding met plezier gevolgd. Tips & trics meteen toepasbaar. Enkele uren meer waren welkom.” – Brigitte (AXA)

“Een echte bewustwording met simpele, concrete en direct toepasbare tools. Ik ben erin geslaagd mijn stress te verminderen.” – Marc (AGC)

“De dag zelf nog heb ik het mind mapping concept toegepast op een vergadering. Ik had alles op één blad staan. Ongelooflijk hoe makkelijk ik alles kon zeggen.” – Richard (Belgacom)

“Je hebt de weg geopend tussen onze twee hersenhelften. Mind Mapping zou in elke school moeten onderwezen worden.” – Egbert (Devista)

“Super opleiding!! Super opleider!! Motiverende dynamiek!! Een mooie samenhang tussen vorm en inhoud!!” – Emmanuel (Prorienta)

“Heel erg bedankt voor je tips en je hulp. Ik zal eindelijk uit jaren van uitstelgedrag geraken. Ongelooflijk.” – Vincent (Nestlé Zwitserland)

ONZE DRIETALIGE (NL/FR/EN) EXPERTS

Alex Adam


Kris Bostoen


Peter Bultijncx


Johan Ceuppens


Isabelle Defrance


Bernard Deloge


Alain Doyen


René Feldmann


Claire Fournier


Sabine Muller


Françoise Peckstad


Peter Plusquin


Aude Schiffer


David Vellut


Kevin Van Nuffel


Philippe Van Werch


Yves Willems


ONZE PARTNERS

CONTACTEER ONS

  Naam :

  Voornaam :

  Telefoon :

  E-mail :

  Bericht :

  Adres

  Inside The Best SRL
  Rue Jean Moisse, 15
  1435 Hevillers (Belgique)

  Bel ons

  +32(0)476-62 25 59

  E-mail

  alex@live-o.be